مجله اینترنتی روان تنظیم

مجله اینترنتی روان تنظیم

مجله تخصصی روانشناسی تربیتی شناختی
مجله اینترنتی روان تنظیم

مجله اینترنتی روان تنظیم

مجله تخصصی روانشناسی تربیتی شناختی

اهمیت آمادگی قبل از هر جلسه آموزشی

آماده سازی اولین مرحله تمرین است و کار نیکو کردن از پرکردن است. پشتکار بسیاری از رهبران موفق، قدرت تمرین را آشکار کرده است. هرکسی که طعم موفقیت را چشیده باشد، شکوه و جلال را مدیون تلاش های بی وقفه و روحیه بی وقفه انجام وظیفه، به بهتر و بهترین شکل می داند.

آمادگی، پله ای برای سفر به سوی موفقیت است. این شروع تمرین است، خیلی قبل از انجام کار. به عنوان دانش‌آموز، آمادگی قبل از هر جلسه آموزشی اهمیتی دوچندان دارد، زیرا نه تنها به درک بهتر موضوع در هنگام آموزش کمک می‌کند، بلکه ذهن شما را آماده می‌کند تا خود را با موضوع همراه کنید. بنابراین، وقتی در کلاس هستید و موضوع را یاد می‌گیرید، کلمات و تعاریف به طور ناگهانی در مقابل شما قرار نمی‌گیرند، بلکه پیوسته با شما رشد می‌کنند.

هنر آماده سازی از پنج قانون یادگیری بهتر ناشی می شود:

1

کنجکاو باشید

آماده کردن خود برای کلاس یک تلاش کنجکاوانه برای شما خواهد بود. ذهنی که آماده یادگیری باشد بهتر از ذهنی که یادگیری به آن تحمیل می شود، یاد می گیرد. مشتاقانه به موضوعات و مطالب توجه کنید، به عنوان تلاشی آگاهانه برای شروع که باعث ایجاد ذهنی علاقه مند برای تمام تلاش های آینده می شود.

2

فعال باشید

روزهایی وجود دارد که یادگیری آسان تر صورت می گیرد؛ احتمالا به دلیل موضوعات از قبل مطالعه شده یا برنامه های سبک تر؛ که می تواند یک ذهن کنجکاو را تنبل کند. برای جلوگیری از سقوط، سعی کنید سوژه های خود را قبل از اینکه به شما آموزش داده شوند مطالعه کنید تا فرآیند یادگیری را بدون هیچ گونه نقصی هموار نگه دارید.

3

هوشمندانه تر یاد بگیرید

در عصر امروز، تنها کار سخت کفایت نمی کند، بلکه کار هوشمندانه و آماده سازی ضروری است؛ اولین پنجره فرصت را به سوی کار هوشمند باز کنید. ذهن شما می تواند در حین آموزش با موضوع ارتباط برقرار کند و می تواند روی چیزهایی که نمی داند و نکات مهم تمرکز کند تا یادگیری هوشمندتر و بهتر باشد.

4

بهتر به خاطر بسپارید

یادگیری آنچه برای آن آماده سازی را انجام داده اید اولین تجدید نظر و کنکاش در موضوع است. مخصوصاً برای یک موضوع پیچیده، خواندن و درک موضوع از قبل به شما کمک می کند در هنگام تدریس با آن ارتباط برقرار کنید، بنابراین به عنوان دانش آموزان و دانشجویان علاقه مند، توانایی های عقلانی و عاطفی خود را فعال سازید.

5

سوال را زیر سوال ببرید

شما باید همیشه به مطالب شک کنید و سوال را هم زیر سوال ببرید. این به درک ریشه سوال کمک می کند و جستجوی پاسخ را ثمربخش تر می کند. و تنها زمانی می توان به این امر دست یافت که فرد برای موضوعات و مطالب تدریس شده به خوبی آماده باشد و از اجزای سازنده شکها و سؤالات آگاه باشد. سوالات، اگر از ذهن یادگیرنده بیرون آمده باشد جریان یادگیری اصالت پیدا می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد